24 Ocak 2008

Blog kopyacıları

Bu akşam aslında bu yakınlarda üzerinde uğraştığım örgülerle ilgili yazacaktım. Ama internette dolaşırken 2 hırsız siteye rastlayınca tüm yazma hevesim kaçtı.

Benim zaman harcayarak belki birilerinin işine yarar, faydalı olurum diye yazdığım, uğraştığım bir çok yazımı kendi sayfalarına kopyalamış bu 2 site. İnsana bu kadar da olmaz ki dedirtecek derecede kopyacılar. Bu sitelerden birinde yazılarım ve hatta bir çok başka blogun yazıları birebir, hiç bir kaynak göstermeden, kopyalanıyor. Diğer sitede ise sadece siteye hit çekecek şekilde yazı tamamen ya da bir kısmı kopyalanmış.

Daha çok hit almalarına neden olmamak için burda linkleri vermiyorum, zaten onların da istedikleri bu.

21 Ocak 2008

Örgü Günleri # 10

Örgü günlerimizin 10.suna Edaca30 blogunun sahibi sevgili Eda bizleri misafir edecek. Konu, tarih ve logo için blogunu takip edebilirsiniz.

Sevgiler

17 Ocak 2008

Örgü Günleri # 9

Sevgili Nurcan'ın ev sahipliğini yaptığı Bebek Hırkası konulu etkinliğimiz sona erdi, biribirinden güzel minicik hırkaları görmek için aşağıdaki linklere bekliyoruz.


10. etkinliğin ev sahibi olmak isteyenler elorgusu@gmail.com adresine maillerinizi bekliyoruz.

Sevgiler

5 Ocak 2008

Mini mini atkılar


Bu atkılardan ya da belki boyunluk demek daha iyi olur, kayınvalidem bu kış bir sürü örmüş, krem, kırmızı, siyah, gri, ... Ben de hemen krem ve kırmızıya el koydum. Böylece büyük atkı taşımaya hiç gerek kalmadı, küçücük ( uçtan uca toplam 26 cm ) olduğu için çantamda yer kaplamıyor, simli iplerden örmüş mantonun yakasında fular gibi çok şık duruyor.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...